Jak zrobić bezglutenowe MUFFINY z serkiem mascarpone i polewą malinową?

BEZGLUTENOWE MUFFINY z serkiem mascarpone i polewą malinową.

SKŁADNIKI:

*Bezglutenowe muffiny (5 sztuk)

*krem mascarpone:

-150 g serka mascarpone

-1 łyżka soku z cytryny

-25 g cukru pudru

*POLEWA MALINOWA:

-mus malinowy- 250g zmiksowanych malin (mogą być mrożone)

*OPIS PRZEPISU

Ser mascarpone mieszamy z cukrem pudrem i sokiem z cytryny. Kremem dekorujemy muffiny, polewamy zmiksowanymi malinami. Można dodatkowo  schłodzić w lodówce.

Szybki pomysł na przyjęcie dla dzieci lub słodki deser do kawy.

Smacznego!!

bezglutenowa muffinka

Komentarze (0)

Brak komentarzy w tym momencie.

Nowy komentarz

Produkt dodany do listy życzeń