Bezglutenowe Ciasto Czekoladowe Brownie, masa netto: 415g
Wyjątkowe, czekoladowe ciasto bezglutenowe brownie pozwoli na słodką chwilę, którą trudno będzie uznać za grzeszny występek przeciwko diecie!
Czekoladowo- kakaowy smak tego wyjątkowego brownie będzie skutecznie zwodzić na pokuszenie każdego łasucha. Pozbawione jest takich alergenów jak mleko, soja gluten, pszenica, ciasto jest przepyszną i bezpieczną przekąską dla wszystkich miłośników wyrafinowanych postaci smaku czekolady. Brownie jest nie tylko pyszne, delikatne i wilgotne, ale również nie zaburzy naszego codziennego rytmu zdrowego odżywiania się. Doskonałe jako deser, dodatek do kawy lub oryginalny, natychmiastowy polepszacz humoru, który zawsze możemy mieć przy sobie w torebce. Ciasto można bezpiecznie spożyć w przeciągu 1,5 tygodnia od jego wyprodukowania.
SKŁADNIKI:
Cukier, jaja, margaryna roślinna, mąka ryżowa, kakao, skrobia tapiokowa, woda, aromat waniliowy, sól, błonnik spożywczy, substancja spulchniająca: soda oczyszczona.
Masa netto: 415g
WARTOŚCI ODŻYWCZE:
Wartości odżywcze w 100 g produktu: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 372 kcal / 1563 kJ |
Tłuszcze | 14,89 g |
W tym nasycone kwasy tłuszczowe | 6,57 g |
Węglowodany | 54,5 g |
W tym cukry | 36,46 g |
Błonnik | 1,6 g |
Białko | 4,26 g |
Sól | 0,32 g |
ZAMÓWIENIE:
1. Przez formularz koszyka w sklepie internetowym bezglutenowyhert.pl
2. Za pośrednictwem poczty elektronicznej: bezgluten@piekarniahert.pl, podając dane wg poniższego schematu:
- Imię i nazwisko
- Pełny adres
- Numer kontaktowy
- Nazwa oraz ilość zamawianych towarów
- Adres dostawy, jeżeli jest inny niż zamawiającego
- Sposób płatności
Zobacz także