Bezglutenowe Ciasto Czekoladowe Brownie, masa netto: 415g
Wyjątkowe, czekoladowe ciasto bezglutenowe brownie pozwoli na słodką chwilę, którą trudno będzie uznać za grzeszny występek przeciwko diecie!
Wyjątkowe brownie bez glutenu o intensywnym czekoladowo-kakaowym smaku to idealna pokusa dla każdego łasucha. To ciasto jest nie tylko przepyszną i bezpieczną przekąską, ale także prawdziwym rajem dla miłośników wyrafinowanych czekoladowych smaków. Dzięki wyeliminowaniu takich alergenów jak mleko, soja, gluten i pszenica, nasze ciasto bezglutenowe czekoladowe zachowuje delikatność, wilgotność i nie zaburza codziennego rytmu zdrowego odżywiania. Doskonałe jako deser, dodatek do kawy lub błyskawiczny polepszacz humoru, który zawsze możesz mieć pod ręką. Ciasto można bezpiecznie spożyć w ciągu 1,5 tygodnia od wyprodukowania.
SKŁADNIKI:
Cukier, jaja, margaryna roślinna, mąka ryżowa, kakao, skrobia tapiokowa, woda, aromat waniliowy, sól, błonnik spożywczy, substancja spulchniająca: soda oczyszczona.
Masa netto: 415g
WARTOŚCI ODŻYWCZE:
Wartości odżywcze w 100 g produktu: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 372 kcal / 1563 kJ |
Tłuszcze | 14,89 g |
W tym nasycone kwasy tłuszczowe | 6,57 g |
Węglowodany | 54,5 g |
W tym cukry | 36,46 g |
Błonnik | 1,6 g |
Białko | 4,26 g |
Sól | 0,32 g |
ZAMÓWIENIE:
1. Przez formularz koszyka w sklepie internetowym bezglutenowyhert.pl
2. Za pośrednictwem poczty elektronicznej: bezgluten@piekarniahert.pl, podając dane wg poniższego schematu:
- Imię i nazwisko
- Pełny adres
- Numer kontaktowy
- Nazwa oraz ilość zamawianych towarów
- Adres dostawy, jeżeli jest inny niż zamawiającego
- Sposób płatności
Polecane produkty bezglutenowe