Bułka tarta bezglutenowa, masa netto: 500g
Bułka tarta jest niezbędnym elementem w każdej kuchni. Nic więc dziwnego, że tak dużym powodzeniem cieszy się jej bezglutenowa, zdrowa i bezpieczna dla alergików pokarmowych alternatywa!
Kotlety w panierce, wszelkiego rodzaju posypki z bułki tartej oraz dodatki do smażonych mięs, będą mogły z powodzeniem wrócić na stół, ciesząc swoim głębokim smakiem wszystkich domowników. Bezpieczna dla alergików pokarmowych, potrzebna do przygotowania wielu klasycznych dań oraz urozmaicenia smaku bezglutenowa bułka tarta, będzie doskonałym uzupełnieniem codziennego menu. Produkt dostępny jest w opakowaniu 500 g, na którym znajdziemy certyfikat przekreślonego kłosa. Atrakcyjna cena, doskonała jakość oraz możliwości, jakie bezglutenowa bułka tarta daje w kuchni sprawiają, że nie można pominąć jej w czasie zakupów zdrowej i bezpiecznej dla alergików żywności.
SKŁADNIKI:
Skrobia pszenna bezglutenowa, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, cukier gronowy, błonniki:(babkowy, ziemniaczany, jabłkowy), olej roślinny, drożdże, sól, cukier trzcinowy, inulina, białko grochowe, kwasy:(mlekowy, winowy, jabłkowy).
Masa netto: 500g
WARTOŚCI ODŻYWCZE W 100G PRODUKTU:
ZAMÓWIENIE:
1. Przez formularz koszyka w sklepie internetowym bezglutenowyhert.pl
2. Za pośrednictwem poczty elektronicznej: sklep@bezglutenowy.pl, podając dane wg poniższego schematu:
- Imię i nazwisko
- Pełny adres
- Numer kontaktowy
- Nazwa oraz ilość zamawianych towarów
- Adres dostawy, jeżeli jest inny niż zamawiającego
- Sposób płatności
WAŻNE:
1. Czas realizacji zamówienia wynosi 3-4 dni robocze, od momentu zaksięgowania pieniędzy na koncie.
2. Termin ważności produktu: 4 miesiące od daty produkcji.
Zobacz także