Babka piernikowa, masa netto: 470 g
Bezglutenowa babka piernikowa o delikatnym korzennym smaku.
Delikatny korzenny smak, polewa czekoladowa i świąteczna aura, czego chcieć więcej. Przedstawiamy nasza nowość, no cóż sami spróbujcie .
SKŁADNIKI:
olej rzepakowy, jaja, cukier, skrobia kukurydziana, miód, woda, skrobia tapiokowa, polewa czekoladowa (cukier, całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (ziaren palmowych), odtłuszczone kakao w proszku (16%), emulgator(lecytyna słonecznikowa)),
błonnik grochowy, inulina, skrobia ziemniaczana, kakao, emulgator: estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, odtłuszczone
mleko w proszku, przyprawa korzenna, migdały, substancja spulchniająca: soda oczyszczona, sól, aromat wanilinowy.
Nie zawiera: glutenu, soi, pszenicy.
Masa netto: 470g
WARTOŚCI ODŻYWCZE:
| Wartości odżywcze w 100 g produktu: | |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1766 kJ/ 423 kcal |
| Tłuszcze | 25 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 6,1 g |
| Węglowodany | 41 g |
| w tym cukry | 24 g |
| Błonnik | 1 g |
| Białko | 7 g |
| Sól | 0,5 g |
ZAMÓWIENIE:
1. Przez formularz koszyka w sklepie internetowym bezglutenowyhert.pl
2. Za pośrednictwem poczty elektronicznej: bezgluten@piekarniahert.pl, podając dane wg poniższego schematu:
- Imię i nazwisko
- Pełny adres
- Numer kontaktowy
- Nazwa oraz ilość zamawianych towarów
- Adres dostawy, jeżeli jest inny niż zamawiającego
- Sposób płatności