Świeże pączki bezglutenowe z nadzieniem różanym 200g
Świeże pączki bezglutenowe z nadzieniem różanym - słodka chwila zapomnienia.
Bezglutenowe pączki z nadzieniem różanym przywołują wspomnienia z dzieciństwa i smak babcinych wypieków. Specjalnie dobrane nadzienie bez syropu glukozowego i konserwantów razem z ciastem tworzy idealny duet. Pączki podobnie jak reszta naszych wypieków posiadają certyfikat przekreślonego kłosa na opakowaniu, a termin przydatności do spożycia wynosi 6 dni od momentu ich wyprodukowania i znajduje się na spodzie opakowania.
SKŁADNIKI:
skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, marmolada o smaku różanym 17% (przecier jabłkowy, cukier, woda, substancja żelująca (pektyna), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, koncentrat soku z czarnej marchwi, aromat), pomada ( cukier, syrop glukozowy), migdały, cukier, jaja, margaryna ( olej roślinny (rzepakowy, całkowicie uwodorniony olej rzepakowy), woda emulgator (mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych i poliglicerolu), sól, regulator kwasowośc (kwas cytrynowy), aromat), woda, substancja zagęszczająca (hydroksypropylometyloceluloza), błonnik babkowy, mąka ryżowa, drożdże, sól, aromat waniliowy, emulgator (lecytyna sojowa)
Masa netto: 200g
ZAMÓWIENIE:
1. Przez formularz koszyka w sklepie internetowym bezglutenowyhert.pl
2. Za pośrednictwem poczty elektronicznej: sklep@bezglutenowy.pl, podając dane wg poniższego schematu:
- Imię i nazwisko
- Pełny adres
- Numer kontaktowy
- Nazwa oraz ilość zamawianych towarów
- Adres dostawy, jeżeli jest inny niż zamawiającego
- Sposób płatności
WAŻNE:
Drodzy klienci pączki są naturalne i mają krótki termin ważności
1. Termin ważności produktu: 6 dni od daty produkcji.
2. Termin do spożycia po otwarciu opakowania: 1 dzień.